Free Website

Leer zelf je site maken en beheren of laat ons het werk doen..
Stationsstraat
12
BE 0721 173 719

Drupal is een gratis, kant en klaar pakket. Bezoek drupal8.support voor de theorie en freewebsite.academy voor een oefeningenreeks in 15 stappen.

Veel bedrijven zijn aan het overstappen naar Drupal, zeker omdat er nu een nieuwe versie gemaakt werd. Doe zoals Telenet, VRT, Vier, Het Louvre, Studio Brussel, VUB, Harvard, De Telegraaf, RTL nieuws, ... en ja ook het Witte Huis.. Klik hier voor een uitgebreide lijst. Maar ook om een simpele site te maken is Drupal geschikt.

Als je het niet zitten om het zelf te leren..

  1. Nu en dan zijn er Drupal café sessies in Lokeren. Een losse bijeenkomst met een hoofdonderwerp en daarnaast ook uitwisseling van kennis en ideeën. Blijf op de hoogte via Facebook.
  2. Vraag hulp aan bij Drupal in 15 steps Men voorziet in een uitgebreide handleiding en video's.
  3. Volg les aan een CVO. Ikzelf geef les aan PCVO Scheldeland.  (een Drupal site natuurlijk) Er zijn gewone cursussen (50 lessen), intensieve cursussen (17 lessen) én snelcursussen (4 zaterdagen)
  4. Als dit niet binnen je mogelijkheden ligt, kan je nog je site door ons laten maken. Er zijn ook opleidingen enkel om met je site te leren werken zonder hem zelf te maken. Wij hebben ervaring in simpele tot zeer complexe sites, inclusief webshops.

 

Trefwoorden